Házkutatást tartottak a Juventusnál, könyvelési csalás miatt nyomoznak

2021. november 27. 18:18

Összesen 42 átigazolást vizsgálnak a klubnál.

2021. november 27. 18:18
null

Házkutatást tartott az olasz rendőrség a Juventus torinói és milánói irodáiban pénteken, aminek során számlákat, pénzügyi beszámolókat és átigazolásokkal kapcsolatos dokumentumokat foglaltak le a Goal.com szerint. Az olasz futballklub és hat tisztségviselője ellen könyvelési csalás miatt nyomoznak. A torinói ügyészség közleménye szerint azt vizsgálják, hogyan számoltak 2019 és 2021 között az átigazolási és játékosügynöki díjakkal. A gyanú szerint fiktív számlákat adott le a klub.

Az olasz Gazzetta dello Sport információ szerint összesen 42 átigazolást vizsgálnak, többek között Miralem Pjanic, Arthur, Danilo és Joao Cancelo átigazolását. A klub elnök, Andrea Agnelli, Pavel Nedved alelnök és a nyáron távozott sportigazgató, Fabio Paratici is érintett lehet az ügyben. Az olasz futballklubok működését felügyelő Covisoc és az olasz tőzsdefelügylet (Consob) szintén nyomoz.

Nyitókép: Miguel Medina / AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javicesareo
2021. november 29. 13:02
A mezük mintája pontosan jelzi, hogy hol van a méltó helyük.
Gáspárameleg
2021. november 28. 01:32
Remélem az akadémiáknál ilyen sosem fog előfordulni. Érdemes megnézni a kiemelt kisvárdai akadémia hány játékost adott a mai első csapatnak. A magam részéről jó itt az nb2-ben, mert inkább járok Győrbe, Miskolcra és Szombathelyre de azért a Várkerti Vitézekkel mennék egy kört, hogy ez miért is jó.
nyugalom
2021. november 27. 21:34
A főpolgarmesternél es bandajanal!
Royce2.0
2021. november 27. 20:49
JUDENTUS: direzione delle Serie B! :))) ancora :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!