Jokernek öltözött férfi késelt a tokiói metrón, majd tüzet gyújtott

2021. november 01. 08:55

Tíz ember sérült meg a merényletben, köztük egy idős férfi súlyosan.

2021. november 01. 08:55
null

Az NHK japán televízió tájékoztatása szerint a 24 éves támadót a helyszínen őrizetbe vették. A támadás indítéka egyelőre nem ismert, két hónapon belül azonban ez volt a második késelős támadás Tokióban – olvasható a hirado.hu portálon.

A televízióban bemutatott felvételek szerint tűzoltók, rendőrök és mentősök mentették ki az utasokat, akik közül sokan az ablakon keresztül próbáltak menekülni, amikor a szerelvény beért az állomásra. Ezen a videón jól látható, hogyan menekülnek a halálra rémült utasok:

 

 


A támadó miután megkéselte az utasokat, egy olajhoz hasonló folyadékot öntött ki és meggyújtotta.

Augusztusban, a tokiói olimpia zárónapja előtt egy 36 éves férfi 10 utast késelt meg egy tokiói vonaton. A férfi a rendőrségen azt vallotta, hogy olyan nőket akart megtámadni, akik boldognak látszottak.

Nyitókép: Twitter

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. november 01. 10:26
A 75 éve ,a deep state zsidai által megnyomoritott ,politikailag nemlétező állapotra kényszeritett japánokon is ütközik ki az elmebaj-ha sonlóan a németországi identitástvesztett lakossághoz..
Mandarin.
2021. november 01. 10:07
A fegyelmezett japánoknak is megvannak a saját őrültjeik, időnként ezek késelnek, mérgeznek, gyújtogatnak, robbantanak.
B_kanya
2021. november 01. 09:59
https://www.youtube.com/watch?v=wC5F0svTk5E "HEADBUTT - Southend train"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!