Iniesta is visszatérne az FC Barcelonához

2021. november 12. 15:35

Utálom így látni a Barcelonát, nézni, ahogy a csapattársak szenvednek, sajnálom a szurkolókat és az újoncokat is – mondta a világklasszis labdarúgó.

2021. november 12. 15:35
null

A jelenleg a japán élvonalban futballozó Andrés Iniesta kijelentette, hogy szeretne visszatérni előző együtteséhez, az FC Barcelonához. A világ- és kétszeres Európa-bajnok irányító középpályás a Katalán Rádiónak nyilatkozva úgy fogalmazott, segíteni akar volt csapatának, bár nem tudja, milyen  minőségében tudja ezt megtenni. 

„Szeretnék visszatérni az otthonomba, hogy segítsek. Utálom így látni a Barcelonát, nézni, ahogy a csapattársak szenvednek, sajnálom a szurkolókat és az újoncokat is, akik nem tudják elérni a kívánt eredményt. Amikor azok szenvednek, akiket szeretsz, az fáj” – jelentette ki a Barca ex-csapatkapitánya, aki 2002 és 2018 között 442 mérkőzésen szerepelt a katalánok elitalakulatában, s 32 trófea birtokosaként írt alá 2018 májusában a Vissel Kobe együtteséhez. 

A 37 éves Iniesta, aki 2006-tól 2018-ig 131 alkalommal játszott a spanyol válogatottban, a Barcelonával kilencszer volt spanyol bajnok, hatszor Király Kupa-győztes, hétszer nyerte meg a spanyol szuperkupát, négyszer a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai szuperkupát és a klubvilágbajnokságot. A Barcánál a múlt hét végén jelentették be, hogy az új vezetőedző – a gyenge eredmények miatt menesztett holland Ronald Koeman utódjaként – Xavi, a katalán klub egy másik korábbi legendás játékosa lett, aki annak idején Iniestával együtt sikert sikerre halmozott a csapattal.

(MTI)

(Fotó: Andrés Iniesta, a spanyol Barcelona középpályása az ukrán Sahtar Donyeck ellen rúgott gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban. MTI/EPA/Alejandro Garcia)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2021. november 13. 14:09
Hajrá, Messi! Te is menj vissza - hagyd ott a sz@r franciákat!
Pipas 3
2021. november 13. 12:17
Ő az egyetlen akit még az ellenfelei is szerettek, sposzerüsége, és a tudása miatt! Nagyszerű focista és kiváló minőségű EMBER!!
KannibálTatárÚr
2021. november 13. 00:35
Dani Alves és Messi is vissza akarnak térni. Jobb volt nekik a Barcában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!