Donald Trump tiszteletbeli fekete övet kapott

2021. november 22. 12:06

Trump a dél-koreai taekwondo-világközpont elnökét látta vendégül.

2021. november 22. 12:06
null

A dél-koreai taekwondo-világközpont (azaz a Kukkivon) elnöke, Li Dongszup meglátogatta Donald Trumpot a dél-floridai mar-a-lagói birtokán, ahol a volt amerikai elnök átvehette a kilencdanos tiszteletbeli fekete övet, ami a professzionális harcművészek által elérhető legmagasabb szintű elismerés – írja a Daily Mail. 

Trump az esemény tiszteletére taekwondoruhát öltött magára, és abban pózolt a fényképeken, sőt megígérte, hogy ebben feszít majd a kongresszusban akkor is, ha visszajut a Fehér Házba.

Nyitókép: Kukkiwon_tkd Facebook-oldal

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. november 22. 22:19
Ez ugye csak annyit jelent, hogy Dél-Korea leírta a demokratákat. Dél-Korea pedig nagyon előrelátó, amit a gazdasági sikerei is mutatnak.
Pierre
2021. november 22. 17:48
az ütődött...
figyelő4322
2021. november 22. 17:40
Donald Trump az USA egyik legjobb elnöke volt! Sajnos az ottani moslék, deep state, és a korrupt elitek megakadályozták, hogy hogy országát újra naggyá próbálja tenni, (pl. hogy a birodalom szarvát letörje,) sőt, még az újraválasztását is elcsalták! Pedig ő jó úton járt, még most is népszerűbb, mint a Bidé Jóska! Persze, hogy a koreai fekete öv nem meritet, hanem csak tiszteletet fejez ki... Aki ezt nem tudja felfogni, az elég hüle lehet!
Lauder Stenonis..
2021. november 22. 13:27
Vicces ingre és nyakkendőre ilyen ruhát ölteni. Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!