Az RMDSZ megőrzi a három minisztériumot

2021. november 20. 19:30

„Hétfőn az államelnök elé mehetünk a kormányprogrammal, az aláírt politikai megállapodással és a miniszterelnök személyének javaslatával” – írja az RMDSZ elnöke.

2021. november 20. 19:30
null

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke közösségi oldalán számolt be arról, hogy az RMDSZ megőrzi azt a három minisztériumot, amit jelenleg vezet:

a Fejlesztési-, a Környezetvédelmi-, valamint a Sportminisztériumot.

Mint írja, a szombati tárgyalásokon sikerült szinte teljes egészében kidolgozni a kormányprogramot, elkészült a kormánymegállapodás szövege, holnap várhatóan pontot lehet tenni a koalíciós tárgyalások végére.

Hétfőn az államelnök elé mehetünk a kormányprogrammal, az aláírt politikai megállapodással és a miniszterelnök személyének javaslatával” – írja az RMDSZ elnöke.

 

Kép: Kelemen Hunor Facebook-oldala

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. november 20. 22:00
Igazán súlyos minisztériumot sosem kapnak.
Paskai
2021. november 20. 21:14
Az oláh besúgói vagytok, ezredes, szóval coki nektek!
zara
2021. november 20. 20:39
és ki nem szarja le hány minisztériumot kapnak? mi lesz a kormányzati pozicó eredménye az erdély magyarság szempontjából? mintha elfelejtették volna h kiket képviselnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!