Az Egyesült Államokba is lehet utazni Sinopharm-oltással

2021. október 14. 14:33

Azok is beutazhatnak novembertől az Egyesült Államokba, akiket a Sinopharm, az AstraZeneca és a Sinovac-vakcinákkal oltottak be.

2021. október 14. 14:33
null

Kibővítette az Egyesült Államok azon emberek körét, akik hamarosan beutazhatnak majd az országba. Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) bejelentése szerint már nem csak azokat a vakcinákat fogadják el, amelyeket az USA-ban jóváhagytak – Pfizer-BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson –, hanem a WHO által elismert készítményeket is, amelybe beletartozik az AstraZeneca/Oxford, a Sinopharm és a Sinovac oltóanyaga is. 

„Az a hat védőoltás, amit elfogadott az amerikai gyógyszerészeti hatóság (FDA), és/vagy elfogadott az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az amerikai beutazás szempontjából is elfogadottnak minősülnek”nyilatkozta a CDC Reutersnek.

Nyitókép: Facebook

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. október 15. 10:28
Szégyellhetné magát az EU a vakcina-apartheid és a munkába járáshoz megkövetelt "zöldútlevél" miatt! Egyre undorítóbb az egész korrupt bagázs.
llnnhegyi
2021. október 14. 16:08
Alakul a dolog. A DK vakcina ellenessége újra borult. 20 000 ember halálát okozták! Megkapják a büntetésüket ezért a szavazóktól jövő év áprilisában.
vizesnyolcas
2021. október 14. 14:52
Akkor már csak Nyugat-Európa kekeckedik velünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!