Egy férfi oltotta be a feleségét, ezért lepofozta a tartományi kormányzót

2021. október 24. 17:21

Az eset az iráni Kelet-Azerbajdzsán tartományban történt.

2021. október 24. 17:21
null

Zeinolabedin Khorram, az iráni Kelet-Azerbajdzsán tartomány új kormányzója éppen – Tabriz város egyik mecsetjében – a beiktatási ünnepségén a beszédét tartotta, amikor egy férfi nyugodt, de határozott léptekkel megközelítette, majd hátulról egy jókora pofont adott a kormányzónak. Az öltönyös, védőmaszkos férfi ezután még lökdösődött egy kicsit a frissen kinevezett vezetővel, mielőtt a biztonságiak a színpadra értek, és elfogták.

 

 

Az elkövetőről, Ajub Alizadehről nem sokat tudni, a helyi média annyit közölt, hogy a fegyveres erők tagja. És hogy a kormányzó mivel érdemelte ki a pofont? Ez sem teljesen egyértelmű, bár a kihallgatásán állítólag azzal magyarázta az esetet, hogy

fel volt háborodva, mert a helyi kórházban a feleségének egy férfi orvos adta be a koronavírus elleni védőoltást, nem egy nő.

Hogy ezért miért pont a posztját éppen elfoglaló kormányzónak jár a pofon, és miért kockáztatta, hogy fizikailag bántalmazzon egy kormányzati vezetőt, az kérdés marad.

Fotó: Twitter

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2021. október 25. 04:04
Hát ha volt egyáltalán biztonsági személyzet, az igen messze volt a helyzet magaslatától.
cutcopy
2021. október 24. 23:34
Hű mekkora saller, de még mindig jobb mint egy késes támadás..
Nannyó
2021. október 24. 19:58
A fene se érti ezeket a muszlimokat! :) Nézem a török filmet, a nőkön alig van ruha. A férfiakon se sok, he-he Ez a perzsa meg egy injekciós tű miatt pofozkodik? Hogy van ez náluk?
szóda
2021. október 24. 19:12
Majd ha az uniós vezetők is kapnak emiatt egy-két nyakast a jól integrált bevándoróktól, talán érthetőbbé válik a határkerítés jelentősége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!