Cristiano Ronaldo megkapta a 7-es mezt a Manchester Unitedben

2021. szeptember 03. 08:40

A klasszis az első manchesteri időszakában tudhatta magáénak a hetest.

2021. szeptember 03. 08:40
null

A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy Cristiano Ronaldo viselheti a 7-es számú mezt a csapatban. Ezzel egy időben a szám korábbi viselője, Edinson Cavani a 21-es számú trikót hordhatja, áll az nso-n. Korábban a Mandiner sport egy elemzés keretein belül járta körbe a történetet, ahogy a Manchester United visszaigazolta korábbi klasszis játékosát a Juventustól.

A sportoldal megjegyzi, hogy Cristiano Ronaldo az első manchesteri időszakában tudhatta magáénak a hetest, amelyben 2003 és 2009 között 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett. Ezt a számot különösen nagy becsben tartják a Unitednél, mert olyan legendák is hordták, mint George Best, Bryan Robson, Éric Cantona vagy David Beckham.

Kép forrása: Facebook

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 03. 11:03
Ripacs byegoonaar.
Ikloorvat
2021. szeptember 03. 10:05
Ez kicsit más szint, mint amit tegnap láthattunk... Vajon mit gondolhat Anglia? Mennyire gyenge és erőtlen az, akit a saját, hazai pályáján 4-0-ra lehet verni?
kamasuka
2021. szeptember 03. 09:59
"Ezt a számot különösen nagy becsben tartják a Unitednél ..." Roppant becsben tarthatják, ha rögtön elvették addigi tulajdonosától ... :D Angol hülyék, hülye angolok. Az a hiszti amit a BBC sonderkommando csinált a magyar-angol után az angolok meginterjúvolásával, majdnem brüsszeli szint lett. Szinte vegyítették a hazai ellenzéki csicskamédia folyamatos lopik-rasszizmus panelra épített bődületes f.szságaival.
olajfa1
2021. szeptember 03. 09:30
Csak kisírta magának... Nagyon egoista lehet ez a pasi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!