Vereséggel debütált Szoboszlai a Bundesligában, kikapott a Lipcse

2021. augusztus 15. 17:43

A Szalai Ádám nélkül felálló Mainz legyőzte a három magyart foglalkoztató RB Leipzig együttesét.

2021. augusztus 15. 17:43
null

A Szalai Ádám nélkül kiálló Mainz 1-0-ra legyőzte a három magyart a soraiban tudó, legutóbb ezüstérmes Leipziget a német labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának vasárnapi játéknapján.

A hazaiaknál a dpa hírügynökség szombaton még a kezdőcsapatba várta Szalait, aki végül a kispadra sem ült le. A Rajna-parti csapatnál három futballista és egy edző koronavírusos, rajtuk kívül további tíz személy van karanténban, és ezek az intézkedések vélhetően a válogatott csatárt is érintették.

Tavaly a Bajnokok Ligája-elődöntős lipcseieknél a kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Willi Orbán a kezdő tizenegyben kapott helyet, míg Szoboszlai első Bundesliga-meccsén a 64. percben lépett pályára.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth-Tuttas

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. augusztus 18. 08:10
SAJNÁLOM A LIPCSE 3 MAGYARJÁT. Viszont alighanem ez a szezon fogja reálisan tükrözni a lipcsei "társulat" igazi és valódi erejét és súlyát a Bundesligá-ban, s nem a korábbiak.
Hhuubbaa
2021. augusztus 16. 20:50
Nem. Augusztus 8.-án volt az első meccse, 4-0 ra nyertek...
balbako_
2021. augusztus 16. 17:27
Azért rajta kívül még 10-en játszanak a csapatban.....
C.Dömötör
2021. augusztus 15. 20:35
Összesen 12 profi nem játszhatott, köztük sok törzsjátékos. Az aki állítólag pozitív, két játékos aki vele találkozott, és azok, akiknek nincs oltása. Ketten az edzői stábból. Itt is szeretnék kényszeríteni oltásra a játékosokat. Neveket nem közöltek. S így is nyertek, nagy blamázs a RBL-nek. Kicker online.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!