Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Megvette a Springer a Politicót

2021. augusztus 26. 16:10

Egymilliárd dollárt fizettek érte.

2021. augusztus 26. 16:10
null

Megszerezte a német Axel Springer a Politicót – írja a Telex. A politikai lap tizenöt éve működik, a megvásárlásával a Springeré lesz a Politico Europe és a Protocol nevű technikai portál is.

A Springer több mint egymilliárd dollárt fizetett a Politicóért. A kiadó vezérigazgatója azt mondta, hogy nagy kiváltság a számukra a Politicóval dolgozni. „Az objektív és minőségi újságírás most fontosabb, mint eddig valaha” – mondta Matthias Döpfner.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barang
2021. augusztus 26. 18:12
együttes erövel fognak rettegni, amindent elnyelö KESMA-tól.
balbako_
2021. augusztus 26. 17:11
A Springer liberál kommunista szennylapjaihoz volt szerencsétlenségünk Magyarországon is. Velejéig rohadt firkászbanda!
szürkeSzarvas
2021. augusztus 26. 16:44
Eddig is egy usai deep state zsidó párti szennymédia volt-ezután is az lesz. (De mozgott a pénz! Ahogy a Kohn Grün viccben egymással.etetik pénzert a galsmbszart..) :)
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. augusztus 26. 16:40
Politico évek óta egy egyszerű brüsszelita szócső, mikor megszüntették a kommentelési lehetőséget. Valamiért nagyon zavarta az ejrópéereket a szólászabadság meg hogy rendszeresen konszenzus volt róla mekkora hülyeségeket írnak a cikkeikben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!