Ha csak öt perce van képbe kerülni Afganisztánnal kapcsolatban, ezt a videót nézze meg!

2021. augusztus 27. 15:48

A Mandiner legújabb videójában az afganisztáni konfliktus okait, múltját és jelenét járjuk körül – öt percben.

2021. augusztus 27. 15:48
null

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelikánkutyája
2021. augusztus 27. 19:41
"Az amerikai szabadság és demokrácia" exportja Korea Vietnam Líbia Egyiptom Szíria Irak Afganisztan és még sokan mások, titkosszolgálattal,helyi gyilkosságokkal, tollal, pénzzel, kereskedelmi húzásokkal, fenyegetésekkel, választásokba történő hol durva, hol "finom" beavatkozással... ................. Ugyanezek már 10 éve rajtunk dolgoznak, jövőre élesben Magyarország következik...!!!..ha hagyjuk
annamanna
2021. augusztus 27. 18:44
Nem szeretnék feladni a törzsiséget..... három millióan elhagyták az otthonukat ..... Miért is? Mert Nem szeretnék feladni a törzsiséget...!!44!!! Öt perc, de az tele van ostoba idiótasággal.
h040183
2021. augusztus 27. 18:24
Öt percet se akatom vele foglalkozni... Végignéztem Szarajevót, Srebrenicát, majd Vajdaság bombázását. Közben voltak tömegpusztító fegyverek Irakban, amik nem voltak, meg ideggáz Szíriában ami nem volt. Mindenhol halál, földönfutók, soha vissza nem térő béke, mindezt azért mert a nemzetközi közvélemény mint a disznó, azt a moslékot eszi amit tálalnak. Felfordul a gyomrom tőle, és csak azt tippelem, hogy a következő "béketeremtő" projekt hol fogja ellehetetleníteni az életet...
Box Hill
2021. augusztus 27. 17:22
A nagy játék, a "Great Game" már 1830-ban elkezdődött az oroszok és az angolok között a térség feletti uralomért. Étvágy az volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!