Védelmébe vette a pedofiltörvényt az AfD meleg képviselője

2021. július 05. 21:47

Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán – adta hírül az Origó.

2021. július 05. 21:47
null

Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője, Sven Tritschler arról beszélt a tartományi parlamentben a nyugaton sokat támadott magyar pedofiltörvény kapcsán: nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését és nem holmi „hibbant genderideológusokra".

Ő mint homoszexuális ember kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik.


Hozzáfűzte: „Másokkal ellentétben én elolvasta a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem találtam semmi homofób dolgot”.
A képviselő szerint igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását. A jobboldali képviselő szerint Orbán Viktor így „sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek”.

Fotó: Sven Tritschler, Facebook

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. július 07. 06:29
"...a hetero agressziv abnormálisakkal,.." Az egyik "baj"--ami esetleg a hetero abnormálisakkal is van.---MÉG NEM ANNULLÁLJA-ÉRVÉNYTELENITI A BUZIKKAL KAPCSOLATBAN FÖNNÁLLÓ BAJOKAT.( a heterókkal kapcsolatosakat majd felróják azok--mondjuk a bősz feministák--akiket "az" "érint", illetőleg sújt)
syphax
2021. július 07. 06:25
Útálom a buzikat, mint a bűzlő sz...t. Ezt a fönti buzeráns fószert is. Viszont tárgyilagosa meg kell állaőpitanom: ez még viszonylag nagyon igaz és normális dolgokat mond.
balbako_
2021. július 06. 19:00
És keményen odapörkölt a hajbókoló, elvtelen német politikának, ami a normálisok, buzik életét is lehetetlenné teszi.
duzur
2021. július 06. 18:40
"Orbán Viktor sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek”. Ki hitte volna ! Ennek biztos örül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!