Nemcsak tilosban fürdött a szlovák képviselőnő, még ki is posztolta

2021. július 27. 14:35

Romana Tabák, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽaNO) képviselője a Tátrai Nemzeti Parkban csobbant egyet.

2021. július 27. 14:35
null

Romana Tabák a Tátrai Nemzeti Parkban kirándult, és posztolt magáról egy képet, amint egy patakban fürdőzik. Az esetről a Felvidék.ma számolt be, mint írták: a kép alatt helyszínként a Tarpataki vízesést (Studenovodské vodopády) jelölte meg, melyre a legszigorúbb természetvédelmi törvények vonatkoznak, következésképpen sok egyéb mellett tilos a fürdőzés is. Ezért a Tátrai Nemzeti Park vezetősége eljárást kezdeményez ellene a Szlovák Környezetvédelmi Felügyeletnél.

A képviselőnő bejelentette, a rögtönzött fürdőzésért vállalja a felelősséget, bár azzal védekezett, hogy egyrészt tévesen jelölte meg a képen szereplő helyet, másrészt azt hitte, hogy csak a hegyi patakokban tilos a fürdés. A képviselőnő azóta törölte a fotót.

Nyitókép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. július 28. 10:34
Már megint a közösségi média átka. Feleslegesen magamutogatóvá teszi az embereket. Húsz-harminc éve semmi baja nem lett volna a hölgynek...
masikhozzaszolo
2021. július 28. 09:30
Kettős mérce lesz itt! Szájer megszegte a gyülekezési tilalmat. Lebukott. Itt meg? Mindenről mondjon le! Ő is. Ez uniós alapelv.
Bátya62
2021. július 27. 22:21
Őt sem az eszéért szeretik....
bunko_jobbos
2021. július 27. 22:08
Ki az a barom állat, aki hegyi patakban fürdik? Mennyi fokos lehet a vize? 6?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!