Kiáll a kubai kormány mellett a Black Lives Matter

2021. július 15. 09:50

Az embargó feloldására szólította fel a BLM Joe Biden amerikai elnököt.

2021. július 15. 09:50
null

Közleményt adott ki a Black Lives Matter a kubai események kapcsán, amelyben az országot érintő amerikai embargó mielőbbi eltörlésére szólítottak fel. 

A kubaiakat azért bünteti az amerikai kormány, mert az ország kitartott szuverenitása és önrendelkezése mellett. Az Egyesült Államok évtizedek óta próbálta letörni ezt a forradalmat”

– áll a közleményben.

Azt is írják, hogy az amerikai kormány csak szenvedést okozott a Kubában élő tizenegy millió embernek, külön kihangsúlyozva, hogy ebből négymillióan színes bőrűek. Mivel, mint fogalmaznak, Kuba korábban kiállt „az elnyomott feketék” és az „afrikai fekete forradalmárokat”, ezért most követelik Joe Bidentől, hogy törölje el a Kubát sújtó gazdasági embargót.

Nyitókép: Adam J. Dewey / NurPhoto via AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. július 17. 19:02
Óóó hogy meglepődtek, hogy a BLM vérkommunsta? Naháát ezek melyik csatornát nézték eddig? Hát az elnökválasztás előtt már a guillotinet emlegették. Ezeknél jobban max a CIA/NSA/külügy akarja hogy a komcsik maradjanak Kubában ..
Veszelka Péter
2021. július 15. 22:50
Mi a francot állt ki? Milyen süketelés ez is megint? Azt mondták Biden vonja vissza az embargót, hogy legalább attól ne legyen kevesebb kajájuk a kubaiaknak, merthogy azért tüntetnek mert nincs mit enni.
Tibesz26
2021. július 15. 20:10
a blm egy szélsőbaloldali kommunista bolsevista marxista csoport amit el kell pusztitani a blme egy terrroszervezet amik el kell pusztitani
Ma is bukik a Zorbán...
2021. július 15. 19:13
"A kubaiakat azért bünteti az amerikai kormány, mert az ország kitartott szuverenitása és önrendelkezése mellett. " Atyám, mi lesz itt... Vajon mellettünk is ki fognak állni a bolsevisták? Ki érti ezt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!