Egy román rendőr arra kényszerített egy fatolvajt, hogy igyon meg 50 pohár vizet

2021. június 20. 17:24

Ez csak egyike a 21 vádpontnak, ami felmerült a Szeben megyei rendőrrel szemben.

2021. június 20. 17:24
null

Egy Szeben megyei rendőrrel szemben 21 vádpont merült fel a Főtér szerint, köztük: kínzás, zsarolás, a személyi szabadság megsértése, bizonyos hivatali teendők jog nélkül való gyakorlása, bántalmazó magatartás, hivatali visszaélés, kenőpénz elfogadása és lopás.

Az egyik legsúlyosabb vád vele szemben az, hogy egy fatolvajt durván megvert az erdőben, majd a csomagtartójában bevitte a rendőrőrsre, ahol további kínzásoknak vetette alá, és több mint félszáz pohár vizet itatott meg vele. A férfi emiatt nyolc napra kórházba került. A portál azt írja: a rendőr továbbra is dolgozhat, függetlenül attól, milyen vádak merültek fel vele szemben.

Nyitókép: Silas Stein / DPA / AFP. Illusztráció.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2021. június 21. 07:41
Szegény miferink. Ha falopásért vizet itatnak a tolvajjal, a fél ország ellopásáért egy olimpiai úszómedencét kéne kiitatni vele...
Illieral
2021. június 21. 07:31
Vicces, vicces, de azért szomorú is, hogy valakire húznak egy egyenruhát, aztán elszabadul. Gyanítom ez amúy is szar ember volt, a ruha csak feltúrbozta. Me nyílván nem ez az egyetlen eset, ez derült ki.
annamanna
2021. június 21. 01:00
"Vízmérgezés akkor léphet fel, ha valaki olyan sok vizet iszik, hogy a szervezetében lévő tápanyagok oly mértékben felhígulnak, hogy már nem tudják ellátni a feladatukat a szervezetben. A vízmérgezés akkor alakul ki, mikor a szervezet nátriumháztartása felborul a hirtelen történő nagy mennyiségű víz fogyasztásának hatására. Az akut vízmérgezés esetén a nátriumszint hirtelen esik le, nagyon súlyos tünetekkel, agyduzzanattal, kómával és esetlegesen halállal jár. Milyen tünetek jelzik a vízmérgezést? szédülés, hányás fejfájás zavarodottság letargia kimerültség étvágytalanság érzékenység izomgyengeség eszméletvesztés, kóma Lehetséges komplikációk A nem kezelt akut vízmérgezés, mely során a nátriumszint túl hirtelen zuhan, gyorsan agykárosodáshoz, kómához, vagy halálhoz vezethet. Hogyan előzheti meg a vízmérgezés kialakulását? Edzés közben elektrolitokkal dúsított sportitalt fogyasszon! Testedzés alatt csak annyi vizet igyon, amennyit elveszít az izzadással. Soha nem szabad óránként 8 dl folyadéknál többet fogyasztani testedzés során! A víz elengedhetetlenül fontos a szervezet egészségesen tartásához, ezért figyeljen arra, hogy meglegyen a szükséges napi folyadékbevitel, ám ne vigye túlzásba!" https://www.webbeteg.hu/cikkek/elsosegely/4541/a-vizmergezesrol
Csigorin
2021. június 20. 20:57
valoszinu sikerult leszoktatnia a lopasrol :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!