Szégyenteljesnek nevezte az UEFA döntését München polgármestere

2021. június 22. 18:00

Dieter Reiter azt ígéri, szivárvány színekbe öltöztetik a várost a meccs napján.

2021. június 22. 18:00
null

Dieter Reiter szégyenteljesnek nevezte az UEFA keddi döntését, miszerint a városi stadion nem kaphat LMBT-megvilágosítást a magyar válogatott elleni meccs idejére – írja a Süddeutsche Zeitung.

Reiter a sajtótájékoztatóján a Német Labdarúgó Szövetséget (DFB) is bírálta, amiért nem akarta befolyásolni az UEFA-t. A főpolgármester szerint nem ignorálhatják az UEFA döntését, mert a stadion nem a város tulajdonában áll, viszont ennek ellenére szeretnének erős jelzést küldjenek Magyarországra és a világnak. Ezért szivárványos zászlókat tűznek a városházára és az Olimpiatoronyra, valamint a stadion közvetlen közelében álló szélturbinát is feldíszítik.

Nyitókép: Felix Hörhager / DPA / AFP

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipekakuana
2021. június 23. 14:23
Remélem, toppantott is hozzá a burgermeister úr. Szánalmasan röhejes... :))
bajai
2021. június 23. 07:26
Helyes. A németek megszégyenítése minket segít. Elképzelem a német szurkolót, amint meccsremenet mindenütt a buzipropagandát látja. Nem lennék a helyében.
Köszörüs Zoltán
2021. június 23. 07:03
POLITIKAI PEDOFÍLIZMUS = gyermekrontás segítése a politika eszközeivel. Ezt jelenti. A napokban felbukkant egy új szó "politikai pedofília". Eddig nem értettem. Most már , igen! Azok a globalista-liberálisok, akik a gyermekek (gyermekeink) megronthatóságáért mindent megtesznek azok a "politikai pedofílok"! Akik politikumban meglévő pozíciójukat, mint pl. a Müchen városban lévő politikai erejüket az LMBTQ mozgalom népszerűsítésére váltják át: "politikai pedofílok". Az az európai vezető politikus, aki még saját ( 7 fő ?) gyerekeinek is azt kívánja, hogy átműtött, nőnek öltözött rúdtáncosok tartsanak óvodáikban, iskoláikban érzékenyítést , ne ő a családban vagy szakemberek! azok "politikai pedofílok". Azok az UEFA vezetők, döntéshozók, akiknek még a meccsek tisztaságánál is fontosabb, hogy egy stadion az LMBTQ színeiben legyen, politikai ráhatásként (teherként) a magyarokra: "politikai pedofílok". Mostmár értem ezt az új fogalmat , kedves liberálisok, globalisták! Jó, hogy létrehoztátok! Így egyszerűen és praktikusan magyarázhatók, érthetők ezek a tevékenységek! Tehát: POLITIKAI PEDOFÍLIZMUS = gyermekrontás segítése a politika eszközeivel. Ezt jelenti.
Rocktoberi
2021. június 23. 06:26
Indul a müncheni szivárványpuccs....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!