Homonnay: Örök hála a müncheni városvezetésnek

2021. június 21. 18:30

Lelki szemeink előtt pereghet a film, hogy a pörköltzabáló feketesereg bemasírozik a szivárvány színeiben kivilágított stadionba – írta bejegyzésében Homonnay.

2021. június 21. 18:30
null

Homonnay Gergely ismét a labdarúgó Európa-bajnokság témájában tett közzé bejegyzést Facebook-oldalán. Legutóbb több, nemzeti érzelmű embernél is kiverte a biztosítékot, amikor azt írta: 

míg a magyar szurkolók a barbárság megtestesítői, amíg náci rigmusokat kántálnak, más nemzet polgárait méltóságukban aláznak meg, és a rendőrség az újságírókat tereli el, és nem őket gyűjti be, addig nekem magyarként kötelességem a magyar csapattal egy pályára lépő nemzet polgáraival szemben kifejezni a szolidaritásomat, mentve a magyarok becsületét.” Erre a bejegyzésére többek között Rákay Philip is reagált

Amint arról korábban beszámoltunk, a müncheni városi tanács mind a hat frakciója – a civilekkel egyetértve – arra kérte a város polgármesterét, hogy szivárványszínben „tündököljön” az Allianz Aréna a német-magyar csoportmeccs ideje alatt. Dieter Reiter müncheni városvezető pedig közölte: levélben fogja kérni az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA), hogy a június 23-i Németország–Magyarország Európa-bajnoki meccs előtt a szivárvány színeivel világítsák ki a helyszínt, az Allianz Arénát.

Homonnay mostani posztjában erre reflektált: „Ha az UEFA elfogadta, hogy a német csapatkapitány, Manuel Neuer csapatkapitány karszalagja szivárványos lehet,

bár szerintem a háttérben nagy erők lobbiznak most azért, hogy ne már.”

Mint írja bárhogy is lesz, Homonnay örökké hálás marad a müncheni városvezetésnek. 

– zárta bejegyzését Homonnay.

Kép forrása: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. június 22. 16:48
Nem engedélyezte az UEFA gyökérkém.. de azért hálásan térdepelhetsz a buhera társaid előtt..téma lezárva.
Krupp Skya
2021. június 22. 10:52
Örök hála az AIDS-nek, hogy elkapott téged. :)))))
még fokozza
2021. június 22. 07:42
Egy szavát sem hiszem. Focista... Csányi szekerét tolja.
Kara kán
2021. június 22. 01:23
Azért az eléggé necces, ha egy stadion díszítése nem köszönti, üdvözli a vendégcsapatot és szurkolókat, hanem bosszantja vagy megalázza őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!