Feltűnt, hogy egy román faluban mennyit netflixeznek munkaidőben a hivatalban

2021. június 14. 21:43

Ezért korlátozták az internet-hozzáférést.

2021. június 14. 21:43
null

Dragoș Soare polgármester közölte: „Úgy döntöttünk, hogy lemondunk minden olyan hobbitevékenységről, aminek nincs köze a munkaprogramhoz. Limitáltuk a hozzáférést a munkához nem kapcsolható oldalakhoz. Lehet, hogy van, akinek ez nem tetszik, viszont meg kell érteniük, hogy az állampolgároknak kell segítenünk, és akkor, amikor szükségük van erre. Nem lehet egy kérvényt azért halasztani, mert valakinek éppen nincs kedve ezzel foglalkozni, mert a kollégái megosztásait kell nézegesse a közösségi oldalakon, vagy sorozatokat kell néznie”

Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2021. június 15. 10:45
Javasolnám ezt a korlátozást úgy összességében az egész világon a Netflix-re vonatkozólag. Döntően, tömény moslék ömlik onnan is, mint minden hasonló haladár szellemiségű oldalról.
annamanna
2021. június 15. 10:39
Javaslom ezt megnézni minden román államigazgatásban dolgozónak: Open Stage - Ugye Magdi? https://www.youtube.com/watch?v=INnwxpboe1A
nick89
2021. június 15. 10:29
Javasolnám ugyanezt a magyar államigazgatásban is bevezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!