Egy góllal verte a horvátokat az angol válogatott

2021. június 13. 17:11

Sterling gólja döntötte el a mérkőzést.

2021. június 13. 17:11
null

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest vasárnap, a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Fotó: Az angol Raheem Sterling (k) csapattársaival ünnepli gólját. MTI/EPA/Pool/Justin Tallis

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 15. 10:08
Nekem eddig a legunszimpatikusabb csapat a cseheké ! Remélem nem jutnak tovább !
Mátyás01
2021. június 14. 08:15
A horvátoknál néhány idősebb kulcsjátékos sajnos már kiöregedett, és nem játszik, helyettük jöttek a fiatalok, akik viszont még nem annyira tapasztaltak, talán nem is annyira tehetségesek, majd meglátjuk. Ettől függetlenül egy kiegyenlített játékot láthattunk, az angoloknak egy kicsit szerencséjük is volt, hogy azt az egy soványka gólt be tudták lőni. Az esti Ukrán-Holland mérkőzésen is érdekes volt látni, hogy bár ott a hollandok tényleg jobbak voltak, lényegében mindhárom gólnál szerencséjük is volt. Az ukránok gyönyörű két góljával szemben, amit öröm volt nézni. Szóval a konzekvencia ami levonható, hogy kevésen múlik egy győzelem, és legyőzhetők a nyugati top válogatottak, még akkor is, ha a világ minden tájáról összevásárolták maguknak a legjobb játékosokat. Sajnos ez a trend Kelet-Európában, így nálunk is terjed.
pandalala
2021. június 14. 00:25
hmm, szerintem, az angolok doppingoltak ... Astra-Zeneca vakcinával!! ....
pemete jakab
2021. június 13. 23:44
"Sterling gólja döntötte el a mérkőzést." Ha már egy gól eldöntötte, akkor kár volt rá a 90 perc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!