Ingyenkrumplival tenné vonzóbbá az oltakozást New York polgármestere

2021. május 17. 07:42

A demokrata politikus a sajtótájékoztatón is előkapott egy adag sült krumplit.

2021. május 17. 07:42
null

Bill de Blasio, New York polgármestere sajtótájékoztatót tartott csütörtök reggel, ahol hirtelen előrántott egy burgert és egy sült krumplit is – adta hírül a 24.hu. Mint írják,

az egész egy promóció volt:

a politikus bejelentette, hogy a Shake Shack nevű gyorsétterem-lánccal megállapodva ajándék sült krumpli jár a következő hónapban, bármelyik 25 étteremben annak, aki igazolja, hogy beadatta a koronavírus elleni védőoltást, közölték.

A fenti videóban 2 perc 30-től tekinthető meg az „akció”.

Kép forrása: CBS News Youtube-videója

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2021. május 17. 15:49
ez a magyar baloldal módszere volt 2010 előtt, most Jakab elvtárs zabálja két pofára a parizert . Ez az mszptől és mostani csicskájuktól is nagyon gagyi. De hogy mennyire az, akkor látszik, ha a világ vezető országában csinálják a szalon komcsik szorításában vergődő demokraták. Ez ultra gáz. És tulajdonképpen nagyon sértő is. Úgy idomítja az egyszeri polgárt, mint egy állatkerti fókát . Ez a magyar balliberális oldal jellemzője is: agresszív pofázás az ember méltóságáról és jogairól, miközben folyékonyan hazudnak az embereknek és gátlástalanul manipulálják őket, végtelenül megvetve őket.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. május 17. 14:24
Konzultált a magyar moslékellenzékkel?
teklapavle
2021. május 17. 11:17
A Fidesz inspirálta őket? "Tojás és krumpli után most tejet osztogatott a fideszes jelölt"
DrPepper
2021. május 17. 10:30
Amerika egy kuponország, miért pont a vakcinát ne kuponnal árulnák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!