Lewandowski nyerte az európai Aranycipőt

2021. május 24. 12:05

A Bayern München lengyel csatára 41 góllal zárta a német labdarúgó-bajnokság elmúlt idényét.

2021. május 24. 12:05
null

A transfermarkt.de beszámolója szerint a második helyen a hatszoros győztes Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója végzett, aki harminc találattal lett gólkirály a spanyol élvonalban. A harmadik helyet a négyszeres aranycipős Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál futballistája szerezte meg, aki 29 alkalommal volt eredményes az olasz bajnokságban.

Lewandowski először nyerte meg a rangos díjat,

ő lett az első lengyel futballista, illetve a kétszeres győztes Gerd Müller után a második Bayern München-játékos, aki kiérdemelte az Aranycipőt. A Bundesligából rajtuk kívül senki nem tudott az európai góllövőlista élén végezni.

(MTI)

 

Nyitókép: Lewandowski nyerte az európai Aranycipőt

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 25. 14:11
Amiket aranynak neveznek azoknak a 99,99909%-a nem valódi arany. Aranycipő Olimpiai aranyérem Oscar díj stb. stb. stb. stb. stb.stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb.
Coccothraustes
2021. május 24. 23:54
Megérdemelten
lististerc
2021. május 24. 13:44
Az Aranylabdát is meg kellett volna kapnia. Persze, nem az a térdelős fajta, és még katolikus templomba is eljár. Sok sikert neki! (Azt hiszem, nagyon sok hozzám hasonlóan Real Madrid szurkoló európai gondolkodik így)
Nehidd El
2021. május 24. 12:14
Borzalmasan kirekesztő. Karhatalommal kellett volna megakadályozni, hogy egy fehér keresztény heteroszexuális rémisztő képződmény nyerjen bármit is, kizárólag a privilégiumainak köszönhetően.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!