India tagadja, hogy terjedne az indiai variáns

2021. május 22. 19:35

Az indiai kormány elrendelte, hogy a közösségi médiás platformokról minden olyan bejegyzést vegyenek le, amely az indiai variánsról szól.

2021. május 22. 19:35
null

Az indiai kormány elrendelte, hogy a közösségi médiás platformokról minden olyan bejegyzést vegyenek le, amely az indiai variánsról szól.

„Megtudtuk, hogy egy hamis állítás terjed az interneten, amely szerint a koronavírus »indiai variánsa« terjed számos országban. Ez az állítás teljes mértékben HAMIS” írta az AFP által megszerzett levélben az indiai elektronikai és információs technológiai minisztérium. 

Az előző hónapban a kormány már arra hívta fel a Twittert és a Facebookot, hogy azokat a posztokat távolítsák el, amelyek szerint Narendra Modi miniszterelnök és kormánya nem kezelte megfelelően a járványt. Az utóbbi döntésük valószínűleg hasonló célokat szolgál. 

A döntés abból a szempontból is érdekes, hogy korábban az indiai tisztviselők több alkalommal is beszéltek például a brit variánsról, amely Indiában is terjedni kezdett hónapokkal ezelőtt – teszi hozzá a hírről beszámoló Index.

Nyitókép: MTI/AP/Aidzsaz Rahi

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2021. május 24. 08:45
Ha ez a szar ideér, azt hiszem igen nagy valószínűséggel nem fogom túl élni. Ami ismerhető róla, már az elborzasztó, ez már tényleg járvány a javából.
Knerten
2021. május 23. 00:03
Gusztán néz ki a kurkumás-korianderes hulla. Indiai specialitás vajon? Atomhatalom űrprogrammal és kora vaskori kultúrával és infrastruktúrával. Ez India.
zara
2021. május 22. 22:48
ez a variáns féelelmkeltés egy nagy bullshit.... az összes 'szakember' aki annyit sem tud mint én és egész télen nyomta a félelempropagandát kapja be...
Lenyeg Telen
2021. május 22. 22:47
Covixinfo szerint is alig van 3788 halott naponta... egy 1.300.000.000 országban az pite... ettől még a z0rbán rendszere is rosszabbul teljesít, mint tudjuk Gyurcsány Ferencné Dobrev Klárikától.. https://www.worldometers.info/coronavirus/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!