Frogmore-ból Hollywoodba költözött Harry herceg és Meghan Markle

2021. május 13. 17:58

Áthelyezték Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő viaszszobrát a Los Angeles-i Madame Tussaud múzeumban: már nem a Windsor-ház tagjai mellett, hanem a Hollywood-szekcióban állnak.

2021. május 13. 17:58
null

A házaspár 2020 januárjában lemondott a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátandó hivatalos funkcióiról, új életet kezdett a kaliforniai Santa Barbarában. Útnak indította saját nonprofit szervezetét, az Archewellt, és jövedelmező üzleti kapcsolatokat kötött például a Netflix és a Spotify szolgáltatókkal.

Harry és Meghan figurája hírességek körébe került az új Award Party zónában,

ez jelképezi „átköltözésüket Frogmore-ból Hollywoodba” – közölte csütörtökön a múzeum, utalva a pár korábbi otthonára, a Windsor közelében lévő Frogmore Cottage-ra.

(MTI, Timeout)

Fotó: TOLGA AKMEN / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. május 14. 15:38
Nagyon izgatott vagyok.
Rasdi
2021. május 14. 12:39
Odavalók. Kíváncsi vagyok milyen "díjra" pályáznak?)))))
Prominet
2021. május 14. 11:55
Amúgy nem értem a faszit. Az érdeklődési körébe eső nők 99%-a hanyatt vágná magát széttett lábakkal mer' ő egy herceg. Még az okos, erős, önálló nők is. Minek vette el ezt az unszimpatikus néger lotyót? Szerintem unatkozott... Gondolta feldobja a hangulatot az udvarban? Hááá az jól sikerült. Cserébe majd a feka váláskor leveszi annyi pénzzel, hogy a fal adja a másikat... Nem értem... Vajon maguktól menetek "hálivúdba" vagy megkérték őket? Még a végén kiderül, hogy szegényeket elüldözték... Ez van...
elfújta az ellenszél
2021. május 14. 09:11
Lesznek ezek még a Harlem zónában is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!