C. Ronaldo luxusautói elhagyták Olaszországot, távozhat a Juvétól?

2021. május 18. 15:05

A Juventus sztárja az összes luxuskocsiját elszállíttatta Torinóból.

2021. május 18. 15:05
null

A madridi Marca – több olasz honlap nyomán – képes beszámolóval is illusztrálja a hétfő éjszakai „kiköltözést”, amikor is a hét autót kamionba pakolják. A szállítást egy lisszaboni cég hajtotta végre, ami azért érdekes, mert az utóbbi időben több információ is megjelent arról, hogy a 36 éves játékos a nyártól szülőhazájában, annál a Sporting Lisboánál folytatja, ahol két évtizede elkezdte futballkarrierjét.

A sportsajtó értékelése szerint annak a költözés annak a jele, hogy az ötszörös aranylabdás portugál futballista távozik olasz klubcsapatától.

A lisszaboni gárda azért is jöhet szóba a Torino utáni állomásként, mert megnyerte a portugál bajnokságot, így biztos Bajnokok Ligája-résztvevő. Ugyanakkor a Juventus BL-indulása kérdőjeles, mivel az utolsó forduló előtt csak az ötödik helyet foglalja el a tabellán, márpedig a BL-rajtra csak az első négy helyezett jogosult a Serie A-ból.

(MTI)

Nyitókép: Sven Hoppe / DPA / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperX
2021. május 20. 08:50
Oszt ki nem szarja le ezt a hülye bájgúnárt?! A beképzelt majom, aki minden pályára lépés előtt órákig billegette magát a tükör előtt az öltözőben. Aki nem is volt soha csapatjátékos, csak egy önző parasztgyerek. Aki el sem ment a díjátadásokra, ha megtudta, hogy nem ő lesz az első. Lehet elhúzni, vissza Portugáliába!
zakar zoltán béla
2021. május 18. 20:25
semmilyen alak
u.cserkész
2021. május 18. 18:52
Ronaldo az olasz góllövő lista élén áll 29 góllal.
cutcopy
2021. május 18. 16:14
Se a Juve, se Ronaldo, sem a Real nem jártak jól ezzel a 2018-as szerződéssel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!