A magyar és spanyol külügyminiszter is elkötelezett az illegális migrációval szemben

2021. május 26. 15:44

Szijjártó Péter szerint Magyarország és Spanyolország együttműködése erős az embercsempész maffiákkal szembeni fellépésben.

2021. május 26. 15:44
null

Magyarország és Spanyolország együttműködése erős az embercsempész maffiákkal szembeni fellépésben – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter spanyol kollégájával szerdán közösen tartott madridi sajtótájékoztatóján.

A magyar tárcavezető hangsúlyozta a két ország közötti egyetértést az Európai Unió küső határainak védelmében,

valamint a nehéz helyzetben lévő közösségek helyben történő megsegítésének szükségességében. „Nem szabad elfeledkezni a hosszú távú biztonsági fenyegetéskeről, amelyeket ha nem kezelünk megfelelően, azok ránk omlanak, ilyen az illegális migráció” – fogalmazott.

(MTI)

Fotó: Szijjártó Péter, Facebook

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2021. május 26. 18:23
Kamu duma ez a spanyoltól.
elfújta az ellenszél
2021. május 26. 17:56
Olyan mintha Petya a takarítónővel állt volna ki egy közös sajtótájékoztatóra
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 26. 17:25
Ja, a spanyolok teljesen elkötelezettek az illegális migráció ellenében: egyetlen migránst sem engednek be, aki nem akar bejönni. Ez a szavak devalvációja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!