Oklevéllel tisztelgett a román rendőrség egy volt kollégájuk előtt

2021. április 08. 15:51

A gond az, hogy az exrendőr előzetes letartóztatásban ül.

2021. április 08. 15:51
null

A román rendőrség bevándorlásügyi osztálya egy korábban nyugállományba vonult rendőr munkásságát ismerte el egy oklevél formájában – írja a Főtér.

A probléma az, hogy a korábbi rendőr előzetes letartóztatásban van, ugyanis egy társával együtt az állományból való távozás után is tovább dolgoztak. A két exrendőr egyenruhájukat megtartva hosszú ideig osztogattak közlekedési bírságokat törvénytelenül, saját zsebre. A volt rendőrök februárban lebuktak, azóta is előzetes letartóztatásban vannak.

A portál azt írja: a rendőrség a sajtótól értesült arról, hogy a volt rendőr előzetes letartóztatásban van, így úgy döntöttek, inkább mégsem adják át az oklevelet.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Silas Stein / DPA / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. április 08. 17:31
de legalább a jogállamisággal nincs baj
zrx8
2021. április 08. 16:34
még így is megérdemelte az oklevelet, a többihez képest..
luisbathhelena
2021. április 08. 16:30
Románia, én így szeretlek.... Persze h adnak oklevelet. Feltehetően a beszedett zsét megosztotta a hálás kollégákkal már nyugdíj előtt is.
sozlib_abschaum
2021. április 08. 15:59
Nemhiába az összes moslékkoalíció szerelmes a románokba, az értékrendjük és eszük nagyon hasonló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!