Pandémiás abszurd: Romániában kész az új kórház, csak nincs benne víz, gáz, villany

2021. április 08. 12:36

A polgármester csak a vállát vonogatja. Közben a város kórházainak intenzív osztályai megteltek

2021. április 08. 12:36
null

Az eset pontosan Botoșani városában történt, illetve történik most is. A pandémia hatására megsürgették a kórház építését (ami három éve kezdődött), 80 ággyal, Covidos betegek kezelésére alkalmasan áll is az épület, azonban lakat alatt tartják, mivel nincs benne gáz, víz, villany, csatornázás.

„Jelenleg éppen tele vannak a megyében levő kórházak intenzív osztályai. Növekszik a fertőzési ráta. Vagyis tényleg elkelne minden egyes szabad ágy.

írja a Főtér.ro.

(Nyitókép: Főtér)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2021. április 09. 08:12
még szerencse, hogy Romániát az Európai Ügyészség kormányozza évek óta.
Tehetős Totó
2021. április 09. 02:27
Mondjuk fél Bukarestben nincs se fűtés, se melegvíz. Kezdenek visszatérni a szépidők, Ceausescu "fényéveiből" amikor a künti, s benti hideg között az volt a különbség, hogy utóbbiért fizetni is kellett. Hajrá moslékkoalíció: a táposoknak is elhozhatjátok az irigyelt román jólétet!
Karvaly
2021. április 08. 16:38
"A vadiúj kórház pedig ott áll, mint egy emlékeztető: Románia a világ legabszurdabb helyei közé tartozik." Szegény erdélyi magyarok, bolondokra bízták őket. Mondjuk azt se látom, hogy a bezzegromániázók tömegesen kivándorolnának, pedig azzal elvileg mindannyian csak jobban járnánk.
olajfa1
2021. április 08. 15:18
"Románia ebben is jobban teljesít"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!