Láncfűrésszel fogadták a romák a rendőröket

2021. április 06. 08:25

A romániai Petén lövések is dördültek, négy egyenruhás megsérült, három támadót őrizetbe vettek.

2021. április 06. 08:25
null

Egy elfajult vita miatt hívták ki a rendőrséget és a csendőrséget a Szatmár megyei Petére vasárnap este, érkezésükkor azonban eldurvultak a dolgok – írja a Főtér. Hozzátették: a PresaSM.ro beszámolója szerint

legalább ötvenen, kövekkel, botokkal felszerelkezve támadtak rá a törvény embereire a romanegyedben,

egyik feldühödött helybéli pedig egy jó nagy láncfűrésszel is elkezdett hadonászni.

Hangsúlyozták: a helyzet súlyosságáról árulkodik, hogy a rendőrök egy adott ponton már figyelmeztető lövéseket is le kellett adjanak. Az utcai zavargásokra emlékeztető összecsapást követően négy rendőr megsérült – egyikük olyan ütést kapott, hogy a bal füle egy részét elveszítette, sürgősen meg kell műteni –, az egyenruhásokra támadók közül ketten kórházba kerültek, három személyt pedig 24 órára őrizetbe vettek, írják.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. április 06. 23:17
Biztos A texasi láncfűrészes gyilkos rajongója a cigány.
egyvilág
2021. április 06. 19:52
Milyen elvek mentén lehetne sikerre vinni a hátrányos helyzetű kisebbségek, a cigányság felzárkóztatását: https://egyvilag.hu/temakep/069.shtml#p16
Alvarez
2021. április 06. 17:29
Bezzegrománia...
rollotomasi
2021. április 06. 15:54
Ősi cigó népszokás, még a Gangesz mellől hozták magukkal. Amíg a láncfűrészt fel nem találták, addig sima análfűrészt használtak hozzá. Ez a kedves kis népszokás azt mutatja meg, hogy mi a ferde faszért nem valók a cigányok Európába, de még Románia magyarok lakta részébe sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!