Máris összeomolhat a Szuperliga – dobbantott a Chelsea és a Man City

2021. április 20. 21:36

Sorra lépnek ki az új formációból a klubok.

2021. április 20. 21:36
null

Máris kiszállt a pár napja bejelentett Szuperligából a Chelsea és a Manchester City – írta meg a Telegraph. Az újság hozzátette, hogy értesülései szerint az Atlético Madrid és a Barcelona is hasonló lépesen gondolkozik.

Mint arról korábban beszámoltunk, tizenkét európai futballklub megállapodott a régóta rebesgetett európai szuperliga létrehozásában. Az olyan futballszövetségek, mint az UEFA és a FIFA fenyegetéssel válaszoltak az Európai Szuperliga tervére, és a kérdésben Orbán Viktor is megszólalt.

Beszámoltunk arról is, hogy a Manchester City és a Chelsea szinte azonnal fontolóra vette a kihátrálást, miután a csatlakozás mélységes felháborodást keltett a rajongók között. A kilépést most megerősítették a klubok részéről. Ezzel a Szuperliga gyakorlatilag azonnal az összeomlás szélére került.

Sajtóértesülések szerintt az Atlético Madrid kilépése is már szinte csak idő kérdése. Hasonló a helyzet a Barcelonával is, amelynek elnöke, Joan Laporta is azt nyilatkozta, hogy addig nem köteleződnek el a Szuperliga mellett, amíg a tulajdonosi tanács nem hagyta azt jóvá.

Címlapképen: Chelsea szurkolók tüntetnek a Szuperliga ellen

Kép forrása: AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. április 21. 08:15
Nem is értem, mire gondolt az alanyi költő az ötlettel? Milyen számítások álltak a döntés mögött?
Ben Jeremiah
2021. április 21. 08:08
Na, Morgan-nak most még mélyebbre kell nyúlni a zsebében, ha meg akarja tartani a buliját.
Búvár Kund
2021. április 21. 07:24
Ja, és nem csak a City és a Chelsea lépett ki, hanem mind a 6 angol klub. A spanyoloknál a pártoló tagok hozzájárulása szükséges, magyarul azok is kilőve, a Milan visszatáncolt, de ott a három olasz egységesen fog lépni, vagyis ők is kiszállnak...Saját magukat. Szurták tökön a klubbok. Nem számítottak arra, hogy saját hazájuk bajnokságából is kizárnák őket, ezért a szurkolók elutasítják majd a szuperligát.
Mikediver
2021. április 21. 06:57
Jut eszembe, Kariferi és Kabul rózsája gyáván hallgat szuperliga ügyben? Vagy már kiálltak mellette?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!