Joe Biden találkozót javasol Putyinnak

2021. április 13. 18:34

Joe Biden amerikai elnök felhívta orosz hivatali partnerért, Vlagyimir Putyint és egy harmadik országban, az elkövetkező hónapok során megtartandó találkozót javasolt neki – közölte kedden a washingtoni Fehér Ház.

2021. április 13. 18:34
null

Joe Biden elnök kedden beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – közölte a Fehér Ház. Igéretet tett arra, hogy az Egyesült Államok „határozottan jár el nemzeti érdekeinek védelmében” az orosz internetes behatolások és a választási beavatkozások tekintetében. Biden azt is elmondta Putyinnak, hogy az Egyesült Államok aggódik a hirtelen bekövetkezett orosz katonai mozgósítás miatt a megszállt Krímben és Ukrajna határain. Biden csúcstalálkozót javasol egy harmadik országban „az elkövetkező hónapokban”, hogy megvitassák az Egyesült Államok és Oroszország közötti kérdések széles skáláját – közölte a Fehér Ház.

Vlagyimir  Putyin orosz elnök is kifejtette amerikai hivatali partnerének, Joe Bidennek az ukrajnai politikai rendezés megközelítéseit – közölte a Fehér Ház bejelentésére válaszul a moszkvai Kreml.

Fotó: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. április 14. 19:29
Remélem, Putyin nem ereszkedik le ehhez a csaló bolsevista bűnözőhöz. Sokat rontana az imidzsén...
olajfa1
2021. április 14. 09:20
Box kesztyű vagy kard?
Szerintem
2021. április 14. 07:04
"...és a választási beavatkozások tekintetében" Hihihi... inkább kerülném a témát a bidé helyében :)))
nyugalom
2021. április 13. 22:40
Biden alteregojaval?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!