Dobrev Klára: Európa jövője az Európai Egyesült Államok

2021. április 21. 17:36

Ami két éve csak álom volt, mára kézzelfogható közelségbe került – fogalmazott a DK EP-képviselője.

2021. április 21. 17:36
null

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője közösségi oldalán osztott meg pár gondolatot az Európai Unió jövőjével kapcsolatban. „A 2019-es európai parlamenti választás kampányában rengeteget beszéltem arról, hogy az álmom az Európai Egyesült Államok, a közös kihívásokat ugyanis csak közösen tudjuk megoldani” – kezdte bejegyzését a baloldali politikus. 

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válsággal kapcsolatban azt írta, hogy „egy, az EU történetében soha nem látott válságkezelési program indult el az európai gazdaság védelmében. Azóta leraktuk az Európai Egészségügyi Unió alapjait, hogy gyorsan és egységesen tudjunk reagálni bármilyen járványra.”

Dobrev Klára szerint Európa – még a járvány okozta kihívások ellenére is – sokkal erősebb, mint két éve volt. „Az Európai Unió jövőjét meghatározó összeurópai konferencia-sorozat” szerinte az Európai Unió további megerősödését fogja hozni. Hozzátette:

„Ami két éve csak álom volt, mára kézzelfogható közelségbe került!” – zárta bejegyzését a Demokratikus Koalíció politikusa. 

Kép forrása: MTI / Mohai Balázs

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
050711
2021. május 03. 00:06
Milyen igaza volt Gerő Andrásnak: " A baloldalon olyanok, mint a lufik. Minél könnyebb valaki, annál magasabbra emelkedik" Igazán bőséges a kínálatuk: Karácsony, Fegyőr, Cseh Katalin, Márki zay, Dobrev,....
Atilla
2021. április 24. 16:07
Nyugat Európa jövöje lehet,de Magyarország jövője a függetlenség te sz@rházi clara dobrev ! ! !
Gáspár
2021. április 23. 05:40
Sej a mi lobogónkat, fényes szellők fújják?
petike21
2021. április 22. 21:13
Ez a kiváló vízió csak böszméné szúk agyában létezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!