Zuckerberg: Több, mint 5 milliárd dollárt gyűjtöttek az emberek a Facebookon

2021. március 24. 17:37

A Facebook és az Instagram új funkcióinak sikeréről számolt be a programozó.

2021. március 24. 17:37
null

„Segítettünk az embereknek személyes célokra és kisvállalkozásoknak adományozni, majd kibővítettük ezeket a funkciókat az Instagramra is. Elképesztő látni, hogy mire képesek az emberek az adománygyűjtő funkciókkal. Az elmúlt évben különösen inspiráló volt látni, hogy az emberek adományokat gyűjtenek a szomszédok és idegen emberek megsegítésére, akiket a Covid érintett. Csak 2020 februárja óta, alig több mint egy év alatt, az emberek 2 milliárd dollárt gyűjtöttek össze funkcióink révén. Ezek többnyire kisebb adományok – a legtöbb kevesebb, mint 25 dollár –, de összeadódnak és valóban segíthetnek az embereknek. Nagyon sok jó származik az emberek összekapcsolásából, és

ennek bizonyítéka a közösségünk jó célokra gyakorolt ​​hatása szerte a világon.

Köszönjük a több mint 85 millió szervezőnek és adományozónak, akik változást értek el!” – írja bejegyzésében Zuckerberg.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 24. 20:01
00
cutcopy
2021. március 24. 19:20
Sajnos azt a kérdést hogy mennyit, súlyosan befolyásolja hogy mire..
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 24. 18:03
A facebook szerény jutalékáról szó ne essék, szép kezdeményezés! Próbáltam a gyűjtést indítani (kinőtte a legkisebb a kerékpárját) de valamiért erre nem ad lehetőséget a facebook. Ez most akkor, hogy?
nempolitizálok
2021. március 24. 18:00
Te pedig ennél sokkal több adatot a felhasználókról, amit sokkal többért adtál el mint 5 milliárd dollár. Vajon ezeket kiknek? Szexuális beállítottság Politikai nézetek Vallási nézetek Más weboldalak használata Legutóbbi tartózkodási hely Arcfelismerési adatok Telefonkönyv Telefonhívások metaadatai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!