Trump szívesen indulna Meghan Markle ellen az elnökválasztáson

2021. március 18. 08:05

A volt elnök reméli, hogy a botrányhercegnő komolyan gondolja az indulást.

2021. március 18. 08:05
null

Donald Trump volt amerikai elnök egy keddi interjújában a FoxNewsnak reagált a Meghan Markle körüli pletykákra arról, hogy indulna az elnökválasztáson. Trump azt mondta, hogy amennyiben ez beigazolódna, akkor „még erősebb késztetést” érezne, hogy ő is elinduljon. 

A volt elnök így kommentálta azt a szcenáriót, ha Meghan hercegnő bejelentené az indulását: „Remélem megtörténik. Ha megtörténne, akkor

Az elnök azonban nem erősítette meg konkrétan, hogy tényleg újrázna-e 2024-ben.

Trump beszélt arról is, hogy nem rajong Markle-ért, mert nem tetszik az, ahogyan a brit királyi családról és a királynőről beszél. Mint modnta: „Éppenséggel úgy gondolom, hogy ismerem a királynőt, mint ahogyan tudják. Találkoztam a királynővel és úgy gondolom, hogy

Jason Miller, Trump kommunikációs tanácsadója egy szerdai podcastben elmondta azt is, hogy Trump ellenérzéseket táplál Meghan hercegnő irányába a hónap elején adott Oprah-interjú miatt.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2021. március 18. 10:00
Yolvan. Mi jöhet még?
Teréz A Piréz
2021. március 18. 09:08
Kolompár Isaura, az Egyesült Államok reménybeli elnöke. Miért is ne? Eddig mindent komolyan gondoltak, amiről mi azt hittük, viccnek azért túlzás lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!