Elszabadultak az indulatok Matovic és a szlovák gyógyszerellenőrzési hivatal közt

2021. március 18. 09:54

Durva SMS-ek, és feljelentgetések kísérik a Szputnyik V vakcina beszerzését Szlovákiában.

2021. március 18. 09:54
null

Igor Matovic szlovák kormányfő korábban bírálta az Állami Gyógyszerellenőrzési Hivatalt, amiért az túl lassan vizsgálja a Szputnyik V vakcinát. Az Új Szó szerint Rado Baťo, Andrej Kiska korábbi szóvivője a hónap elején közzétett bejegyzésben bírálta az orosz Szputnyik V vakcina beszerzését, amelyre Jana Ježíková, az egészségügyi tárca államtitkára hozzászólásban reagált.

A hivatal igazgatónőjének a férje, Rastislav Baťo SMS-üzenetben reagált a kormányfőnek.

– áll az üzenetben, amelyet a kormányfő közösségi oldalán is megosztott. Baťo az SMS közlése miatt feljelentette a kormányfőt.

Nyitókép: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. március 18. 16:05
Az "egyszerű emberek" sem modoroskodó képmutatoncok, és ezerszer inkább ilyen legyen valaki, mint se hús se hal langyi-bangyi. De a lényeg, hogy elegen legyenk mögötte, akik inkább Közép-Európában és nemzetállamokban gondolkodnak, mint egy ződ-veres USE-ben.
szürkeSzarvas
2021. március 18. 12:32
Itt is látható-a (zsidók által istenitett) "lib.dem."-egymast kioltó törekvések helyszine-amit még szinesit,hogy szerintük a főhatoságok élére a kormányzókkal ellenérdekelt(!) vezető kell-ez a check & balances. (fékek és ellensulyok)-ami igy együtt a cselekvésképtelenség. A biboldo erdek persze képviselődik a megvett(!) politikusok,az aparárusi hitsorsosok és a sajtofölényük által. EZ A LIBERÁLIS "DEMOKRÁCIA".
George Soros 2.0
2021. március 18. 11:37
Helyi DKs szar hoborog a vakcina engedély miatt ami életeket ment.
Ben Jeremiah
2021. március 18. 11:02
Szlovákiában mindenki Hadházy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!