Orbán Viktor csütörtökön Izraelbe látogat

2021. március 08. 21:48

A magyar, a cseh és az izraeli miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésről tárgyal majd Jeruzsálemben – tudtuk meg.

2021. március 08. 21:48
null

Lapunk értesülései szerint Orbán Viktor cseh kollégájával Izraelbe utazik, hogy megbeszéléseket folytasson Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, a koronavírus-járvány elleni védekezés témájában. A Neokohn az izraeli Kan 11-es hírcsatorna értesüléseire hivatkozva írt arról, hogy a magyar és cseh kormányfő a héten Izraelbe látogat, úgy tudjuk, a jeruzsálemi találkozóra csütörtökön kerül sor.

Múlt héten a koronavírus elleni közös oltóanyag-fejlesztésről tárgyalt Jeruzsálemben Sebastian Kurz osztrák kancellár és Mette Frederiksen dán miniszterelnök Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.

Nyitókép: Facebook

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. március 09. 15:32
MI A VÉR LEHET, AMI SZEMÉLYES MEGBESZÉLÉST IGÉNYEL A ZSIDÓVAL, MIKOR MANAPSÁG MINDEN FONTOS TÁRGYALÁS TÁV-BAN MEGY... -a zsidó főnök, még az Iránra uszítást is telefonon intézte Bidével.
MayorAnna
2021. március 09. 15:21
Orbán Viktor csütörtökön Izraelbe látogat... Csak nem a Brüsszelből eltűnt kereszténységet keresi ott?!
CharlieBrown
2021. március 09. 09:10
"Lábhoz, csicskák!" Főnökei eligazításra rendelték a Zsidesz-vezért. Le kéne cuppanni a gyűlölet és bosszúállás népének metélt répájáról...
szeekely
2021. március 09. 09:01
"Orbán Viktor csütörtökön Izraelbe látogat" Kapott egy eselyt, hogy a helyszinen hatarolodjon el az apartheidtol. Vajon van-e annyi pucaja a vereben, hogy megtegye? Minden ugri-bugri nelkul, ami jol tudjuk, nix! Lol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!