New York-i koronavírus-mutánst találtak Izraelben

2021. március 03. 12:09

Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben.

2021. március 03. 12:09
null

Egy család három tagjánál mutatták ki az újabb, Izraelben eddig ismeretlen változatot, amelyről ezekben a napokban próbálják kideríteni, hogy hatékony-e ellene az Izraelben használt, a Pfizer és a BioNTech által közösen kifejlesztett oltóanyag, írja a Neokohn.

A család tagjai nem működnek együtt a hatóságokkal, s azt feltételezik róluk, hogy New Yorkból visszatért személlyel kerültek kapcsolatba, így fertőződtek meg. Attól tartanak, hogy mások is elkaphatták ezt a vírusváltozatot, akikről még nem tudnak.

Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben. Izraelben a rendkívül fertőző brit mutáció okoz ma már szinte minden új koronavírus-fertőzést.

(Fotó: A purimot ünneplik ultraortodox zsidó hívők Jeruzsálem Mea Searim negyedében 2021. február 28-án.MTI/EPA/Abir Szultan)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2021. március 03. 16:28
New York-i mutáns? Nem elég, hogy megbetegszik az ember, még néger buzi is lesz belőle?
mucsay
2021. március 03. 14:45
kizárt dolog hogy bármilyen kapcsolat lenne izrael és new york között
OberEnnsinnen
2021. március 03. 14:13
"Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben." Olyan ez, mint a holokauszt-áldozatok sorjázása. Áldozatok, gyerekek, unokák, dédunokák, mondjam még? A lényeg: mindet kezelni kell: PÉNZZEL. Ez ugyanaz? Aha, ugyanaz és a tervezés is felettébb hasonló. Ma már arról hallhattunk, Lombardiában kettő darab nigériai mutánsvírust találtak...
Pierre
2021. március 03. 13:44
mandiner! Ezt a kepet talaltatok illusztracionak Izraelhez? Kik dolgoznak mar ott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!