Több száz lányt raboltak el egy nigériai bentlakásos iskolából

2021. február 26. 09:25

Terepjárókkal és motorkerékpárokkal érkező fegyveresek éjfél után érkeztek az iskolához.

2021. február 26. 09:25
null

Több mint háromszáz iskolás lányt raboltak el ismeretlen fegyveresek péntekre virradóra egy bentlakásos nigériai iskolából – közölték a helyi internetes portálok. Az iskola tanáraira és az elrabolt gyerekek szüleire hivatkozva adtak hírt erről, de a helyi hatóságok is megerősítették ezt. Az eset az északnyugat-nigériai Zamfara álamban történt, Jangebe városában.

Az emberrablók éjfél után egy órával érkeztek az iskolához terepjárókkal és motorkerékpárokkal, és a biztonsági szolgálat egyenruhája volt rajtuk. Nyugati hírügynökségek is hírt adtak a gyerekrablásról, de nem közölték, hogy a fegyveresek hány iskolást raboltak el.

(MTI)

Fotó: MTI

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2021. február 26. 10:48
Remélem Donathova akcióba lendül az asszonykommandóval. Ez azért már egy tömeges mitu.Ha már csak annyit elérne Donathova, hogy az EU rosszallását fejezi ki és felszólítja a lányrablókat, hogy írják alá az Isztambuli egyezményt....
civis72
2021. február 26. 10:11
A BLM hisztizhet megint ...a rasszista fehérek nem védik meg a negrukat egymástól
Kopa
2021. február 26. 10:08
Bezzeg, ha ezek a lányok szivárványos családban éltek volna Európában, bizony most nem lennének elrabolva. Rohadt homofób kelet-európaiak!
Kopa
2021. február 26. 10:06
300 elrabolt lány a bbc szerint. Miért érzem, hogy valaki nigériában nemsokára nóbel békedíjat fog kapni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!