Milliomos lett Lulu, a pásztorkutya

2021. február 12. 18:45

Ötmillió dollárt hagyott kutyájára egy amerikai férfi.

2021. február 12. 18:45
null

Jó élete lesz élete végéig Lulunak, a nyolcéves Nashville-ben élő border collienak: minap elhunyt gazdájától ötmillió dollárt örökölt – derült ki a férfi végrendeletéből.

Martha Burton, Lulu gondozója elmondta, hogy Bill Dorris, a kutya tavaly elhunyt gazdája sikeres üzletember volt, akinek nem volt felesége. Végrendeletében kinyilvánította, hogy a pénzt egy vagyonkezelő alapítványba kell tenni, amely Lulu gondozását célozza. Burton havonta ésszerű összeget kaphat Lulu gondozására.    

„Valóban szerette a kutyáját” – mondta Burton, aki a gazda jó barátja volt, ő gondozta a kutyát, míg a férfi utazott. Hozzátette, fogalma sincs arról, hogy valaha is elköltheti az ötmillió dollárt Lulura. „De megpróbálom” – tette hozzá mosolyogva.

(MTI)

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2021. február 13. 17:53
Én meg hirtelen úgy olvastam, Lölö...
tacsi90
2021. február 13. 09:13
miért nem orbánra hagyta a néni a pénzt...nincs egy fillére sem szegénynek.
békalepcse
2021. február 12. 23:59
Szerintem megegyeznek a kutyával és mindketten boldogok lesznek. Amikor eljön az ideje a kutyamenyországba költözésnek a pótgazdira hagyja a maradékot.
öszödibeszéd
2021. február 12. 21:38
Lulu nem egy konzumnő, hanem egy kutyus, mégis milliókat hagyományozott rá egy férfi. Mondjuk sokba kerül a kedvtelésből tartott állataink ellátása, de ennyire??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!