Milliárdokkal támogatta a terrorizmust tavaly a Palesztin Hatóság

2021. február 24. 07:48

Megpróbálták elrejteni a kifizetéseket a nemzetközi szervezetek elől.

2021. február 24. 07:48

Csaknem 50 milliárd forintnak megfelelő sékelt küldött a Palesztin Hatóság a bebörtönzött terroristáknak 2020-ban – írja a The Jerusalem Postra hivatkozva a Neokohn. Ebben nincsenek benne azok, akiket korábban a Palesztin Hatóság foglalkoztatott, és így kerültek börtönbe, közben pedig ugyanúgy kapták a fizetésüket. A Palesztin Hatóság megpróbálta elrejteni a kifizetéseket a nemzetközi szervezetek elől.

2018-2019-ben a „fegyházügyi minisztériumon” keresztül fizették ki az összegeket, de 2020-ra megszüntették ezt a kifizetési kategóriát, és a Palesztin Felszabadítási Szervezeten keresztül fizettek a terroristáknak, éppen úgy, ahogy 2015-2017 között. Ez azért előnyös, mert amíg a Palesztin Hatóság támogatásokat kap a nemzetközi szervezetektől, tehát elszámoltatható, a Palesztin Felszabadítási Szervezettel szemben nincsenek átláthatósági követelések.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!