Máris visszavárják Trumpot

2021. február 16. 21:07

A republikánusok nagy része újra jelentős pozícióban akarja látni a volt elnököt.

2021. február 16. 21:07
null

A Quinnipac University végzett kutatást csütörtöktől vasárnapig, Trump felelősségre vonási eljárása alatt. A megkérdezett republikánusknak csak az ötöde nyilatkozott úgy, hogy nem akarják, hogy a volt elnök továbbra is komoly befolyással rendelkezzen a pártban.

A kutatásból kiderült az is, hogy a megkérdezett republikánusok 87%-a gondolja úgy, hogy Trump újból vállalhatna kormányzati hivatalt. Ezzel szemben viszont az összes válaszadó 55% szerint a volt elnöknek nem lenne szabad újabb választott tisztséget betöltenie.

Egy másik kutatás szerint, amelyet a Politicio/Morning Consult végzett vasárnap, tízből hat republikánus azt akarja, hogy Trump továbbra is komoly szerepet töltsön be a Republikánus pártban. Emellett az is kiderül a kutatásból, hogy a volt elnök még mindig erősen vezet a lehetséges 2024-es republikánusok elnökjelöltekkel.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kara kán
2021. február 17. 09:22
„erősen vezet a lehetséges 2024-es republikánusok elnökjelöltekkel.” Ez így nem lesz jó, „újságíró”!
Mr. Sarah Kaufmann
2021. február 17. 07:34
Várják vissza, csakhogy voltak választások, amit az idióta elveszített. A republikánusoknak annyi. Ha Trump a legjobb, amit ki tudtak termelni, akkor a történelem szemétdombján van a helyük.
makám
2021. február 17. 02:30
"A kutatásból kiderült az is, hogy a megkérdezett republikánusok 87%-a gondolja úgy, hogy Trump újból vállalhatna kormányzati hivatalt." az elcsalt választások után a "remény hal meg utoljára" fogalom új értelmet nyer.
NDAP1945
2021. február 16. 23:29
Elcsalták a választásokat, Trump nyert több millió szavazattal, mégis Biden győzött? Mi a fene folyik itt? Ez csalás, és mindenki elnézi, szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!