Magyar vizslát tart az új olasz kormányfő

2021. február 16. 12:59

Mario Draghi a vizslákra voksol.

2021. február 16. 12:59
null

Az olasz sajtó beszámolt arról, hogy Mario Draghi új olasz miniszterelnök, aki korábban az Európai Központ Bank befolyásos vezetője volt, magyar vizslát – olaszul: Bracco ungherese – tart.

Lefotózták azt is, ahogy kutyájával kocog a 67 éves politikus-bankár, több kilométert futnak rendszeresen. Draghi és vizslája állítólag elválaszthatatlanok egymástól, és a gazdi csakis a legjobb minőségű állateledekből vásárol kutyájának Róma egyik szakboltjában.

Az olasz vizslatartók kicsiny, de lelkes Facebook-csoportja, a Vizsla Forever is örül a miniszterelnök választásának.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. február 16. 14:31
Hai qualcosa da imparare dagli ungheresi, dal bracco ungherese:)
öszödibeszéd
2021. február 16. 14:27
Szép kutyus. Emlékszem, amikor régen berlini élettársam először látott vizslát, teljesen odavolt tőle. Nagyon esztétikusnak, értelmesnek és pflegeleichtnak tartotta. És valóban.
sagirdilsiz
2021. február 16. 14:23
Mondja el az igazat - kérdezték egy rádióban a kutya állatorvosától: Inkább Európa-párti vagy szuverén kutya? Minden bizonnyal a világ számára nyitott kutya: Magyarországról származik, Brüsszelben járt és Umbriaban él ...,- mondta az állatorvos.
flesh ripper
2021. február 16. 14:11
Tanulhat valamit a magyar vizslától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!