Kerekesszékes nő rabolt bankot Floridában

2021. február 23. 14:49

A nő azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit meg fog ölni a bankban.

2021. február 23. 14:49
null

Letartóztattak egy 39 éves, elektromos tolószékkel közlekedő nőt a floridai Jacksonville városában, miután kirabolt egy bankot – írja a helyi sajtó. A nő helyi idő szerint hétfőn délben ment be a Regions Bank épületébe, számlaügyeket intézni. Összeszólalkozott a banki alkalmazottal, a vita elfajult, és a nő elkezdett azzal fenyegetőzni, hogy mindenkit meg fog ölni a bankban.

 A nőnek ekkor átadtak valamennyi pénzt, és ő elhagyta az épületet a rendőrség közleménye szerint. A rablás alatt fegyvert senki sem látott és senki sem sérült meg. A tolószékes nőt nem sokkal később a közelben el is fogták, miután egy járőrautós rendőr észrevette az utcán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mahavira
2021. február 24. 11:22
Szegénykének nem sikerült kereket oldania... :- ) Azért bennem mégis valamiféle empátiát vált ki, végülis senkit nem bántott, csak jól felbosszantották számlaügyei intézése közbeny aztán a maga módján Robin Hoodkodot egyet.. https://www.youtube.com/watch?v=8ZWooe5zVY8
triacus
2021. február 24. 02:05
Csak nem egy magyar filmből (https://bit.ly/2P5Fj9c ) vette az ötletet?
diós guba
2021. február 23. 16:24
Nekem szimpatikus, egyenlít a sors igazságtalanságával szemben.
MayorAnna
2021. február 23. 15:30
Ott nincsenek diszkriminálva a disabled bankrablók-bizonyára volt mozgássérülteknek kialakított megközelítés a parkolóból, és jogosulatlan nem parkolt a nyomorékparkoló helyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!