Késes támadás történt a brüsszeli metrón

2021. február 01. 18:35

Az eddigi hírek szerint az „incidensnek” hét sérültje van. A támadót elfogta a rendőrség.

2021. február 01. 18:35
null

Többen megsérültek egy késes támadásban Brüsszel Saint-Jean Molenbeek kerületében – számolt be a The Brussels Times. Az eddigi hírek szerint az „incidensnek” hét sérültje van. Az Euronews beszámolója szerint a rendőrség megerősítette, hogy a brüsszeli Gare de l'Ouest metróállomáson hétfőn 15 óra előtt valamivel – megfogalmazásuk szerint – „egy késsel kapcsolatba hozható incidens” történt, de bővebb tájékoztatást eddig nem adtak az esetet illetően.

A The Brussels Times úgy értesült, hogy heten sérültek meg, miután egy férfi késsel támadt az emberekre a metrón.

A belga ügyészség az Euronewsnak nyilatkozva azt mondta: kiürítették a metrót, a köztéri kamerák felvételeit pedig kikérték. A legfrissebb hírek szerint a támadót elfogta a rendőrség, és ki is hallgatják. Az ügyészség szerint a támadó „magánéletbeli problémái” miatt kezdett ámokfutásba.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. február 02. 13:21
"EZ A MIGRÁCIÓNAK A NORMÁLIS VELEJÁRÓJA! BRÜSSZELIEKNEK EHHEZ HOZZÁ KELL SZOKNIUK!" mondta Merkel... Szokjátok csak brüsszeliek! szokjátok!
Jason Bourne
2021. február 02. 10:35
Biztos már megint egy fundamentalista keresztény fehér a tettes.
zakar zoltán béla
2021. február 02. 10:13
d arab ont?
Saksafar
2021. február 02. 10:02
Mivel szót nem ejtettek, hogy allahuakbar lett volna a támadó, gondolom csak az lehetett. Jól megy az együttélés, csak még a végső kicsiszoláshoz hiányzik úgy 150 év. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!