Rowan Atkinson már sosem lesz Mr. Bean

2021. január 07. 07:56

Rowan Atkinson egész egyszerűen ő már unja ezt a karaktert.

2021. január 07. 07:56
null

Harminc évvel ezelőtt mutatták be Mr. Beant és az ő humoros karakterének történeteit a televízióban Angliában, ami óriási siker volt, írja az Index. Két mozifilmet is készítettek Mr. Bean történeteiből, melyek hihetetlenül nyereségesek voltak, sőt animációs sorozat is készült, melyet a magyar Varga Stúdió alkothatott meg.

Már a rajzfilmsorozat idején bevallotta Rowan Atkinson, hogy egész egyszerűen ő már unja ezt a karaktert, mert folyton vele azonosítják Mr. Beant. Nemrég a radiotimes.com portálnak elmondta a komikus, hogy ő már soha nem fogja eljátszani Mr. Beant, maximum a hangját kölcsönzi neki egy újabb animációs filmben.

(Index)

(Fotó: YouTube)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Agyar
2021. január 08. 12:40
Nagyon sajnálom. Annyi, annyi társadalmi jelenség van, illetve jelentkezett újólag, hogy nagyon fog hiányozni ez a vicces karakter a bemutatásukból, hogy milyen Mr. Bean szemével a világ. Pl. Mr. Bean a Capitoliumban, milyen vicces lenne
kozmosz
2021. január 07. 23:10
Ez egy ripacs, bármilyen szerepben.
T. Péter
2021. január 07. 23:07
"Rowan Atkinson egész egyszerűen ő már unja ezt a karaktert." Én igazából már egész én egyszerűen unom, hogy a Mandiner tud magyarul fogalmazni nem.
az ember
2021. január 07. 22:41
Az első filmje szuper, de azt leszámítva bárgyú volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!