Rasszista feketét neveztek ki Biden jogászcsapatának élére

2021. január 13. 12:17

Kristen Clarke 1994-es levele szerint a melanin (sic!) felsőbbrendű képességekkel ruházza fel a feketéket. A komplett mainstream média hallgat.

2021. január 13. 12:17
null

Tucker Carlson, a Fox News talán legnépszerűbb arca számolt be róla műsorában, hogy a Biden-kabinet polgárjoggal foglalkozó jogászcsapatának élére kinevezett Kristen Clarke egyetemistaként egészen kirívó, rasszista kijelentéseket engedett meg magának a Harvard egyik diáklapjában – írta meg a Ma7.sk.

Közölték: Clarke az egyetem egyik fekete diákszövetségének elnökeként az alábbiakat írta a „feketés és fehérek közti” genetikai különbségekre vonatkozó „igazság keresését” sürgető, 1994-ben kelt levelében: a melanin (sic!) felsőbbrendű mentális, fizikai és spirituális képességekkel ruházza fel a feketéket!

Clarke írásában egyébként óriási a zűrzavar, de biológiai és kémiai részletekbe most nem bocsátkozunk. A felvidéki lap megírta: a lényeg, hogy a melanin különböző bőrpigmenteket jelölő gyűjtőfogalom. A melanin emberekben és állatokban a bőr-, haj- és szőrszínért felel. Kiben kicsivel több van, kiben kevesebb. Hogy ennek mi köze a szellemi és fizikai kapacitáshoz, azt maga Clarke sem tudja. Nem, vagy nem csak a melaninra gondolt, hanem egy melatonin nevű hormonra. Clarke zárásul azt írja: Ez (mármint a „melanin”) okozza a feketék és fehérek közti kulturális különbségeket, és azt, hogy a fekete csecsemők hamarabb ülnek, kúsznak és járnak, mint fehér társaik – írta meg a Ma7.sk.

Hatalmi pozícióban van az érintett

A portál hangsúlyozta: az afroamerikai „jogvédő” állításait egészen méltatlan lenne tételesen cáfolni. A fő kérdés, hogy egy ennyire nyilvánvalóan rasszista kijelentés után miért nem hördült fel a teljes mainstream média. A Foucault-mániás kultúrbalosok azzal hárítják el a kínos kérdéseket, hogy csak az lehet rasszista, aki hatalmi pozícióban van. Nos, egy az Egyesült Államok elnöke által kinevezett, Harvardon végzett jogász hatalmi pozíciójához azt hiszem, nem férhet kétség! – írja a Ma7.sk.

Hozzátették: a cikk írásakor sem a New York Times, sem a Wall Street Journal, sem a Washigton Post nem foglalkozott az üggyel. A Wikipedia, érdekes módon, igen. Egész egyszerűen zárolták Clarke adatlapját, így nem lehet életrajzát kiegészíteni ezekkel az infókkal.

A lap szerint jogos felvetés lehet, hogy egy 27 évvel ezelőtt írt cikke miatt talán nem kellene keresztre feszíteni egy remek jogászt és szakembert.

Az a pofátlanság ugyanakkor, ahogy ezt és az ehhez hasonló híreket elhallgatják, egészen megdöbbentő.

Ráadásul az ügynek különös pikantériát ad, hogy Clarke harvardi diákként többször is meghívta az egyetemre a szintén afroamerikai Tony Martint, aki antiszemita kijelentéseivel számos botrányt kavart az évek során: többször elmondta például, a zsidókban látja a fekete haladás legnagyobb kerékkötőit - írják. Úgy fogalmaznak: sem a Clarke kinevezését támogató demokrata politikusok, sem az antiszemitizmus legapróbb jelére ugró Rágalmazásellenes Liga (ADL) nem emelte fel a szavát az ügy kirobbanása óta.

(Ma7.sk)

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. január 14. 00:11
A kínaiak meg csendben mosolyognak...
nempolitizálok
2021. január 13. 20:33
Azért van tele a sitt a sok néger észlénnyel. Az USA ott követi el a hibát, ahol annak idején a kommunisták. Nem az számított, mennyire értelmes, sőt az inkább hátrány volt, hanem hogy mennyire elvtárs. A kommunizmusban ez annyira nem volt érdekes, az oroszoknak érdeke volt fenntartani, viszont az USA-t nem tartja el senki. Én aláírom, hogy a néger okosabb, messze vannak, leszarom, magánügy hülyének lenni, felőlem az USA lehet akár mexikói gyarmat is, de ha elkezdenek ilyesmi okos négereket kinevezgetni, mint ez is itt, hamar gáz lesz, mert ezek elég ostobák tömegesen ahhoz, hogy elkúrják az országukat, lsd. kommunisták a kommunista országokban. Kína nagyon hamar át fogja venni a világ ura szerepet, Afrika már most is az övék. Kína nagyon okosan ketté választotta az üzletet az ideológiától, arról nem beszélve, hogy a kínaiaknál akkora hagyománya van megfelelő hivatalnok kiválasztásának, hogy ha nincs MAO és Sztálin, már most ők a világ urai.
tothpal
2021. január 13. 19:34
Folytatja a NEMTELEN USZÍTÁST! Amerika felszámolása a célja?
kaltran
2021. január 13. 19:07
szerintem is felsőbbrendűek a feketék. a lófaszseggek közé emeli őket lófaszseggségük. kérem a nobel díjat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!