Legkevesebb három embert megölt egy fegyveres Chicagóban

2021. január 10. 20:39

Fegyver és kábítószer birtoklása, lopás és családon belüli erőszak miatt is letartóztatták már az elkövetőt.

2021. január 10. 20:39
null

Három embert megölt, négyet életveszélyesen megsebesített egy 32 éves férfi Chicagóban – írta meg a 24.hu az ABC News híre alapján. Hozzátették: az elkövető Jason Nightengale, aki négy óra alatt több helyen is lövöldözött, mielőtt a rendőrök tűzharcban agyonlőtték. A portál megírta, hogy a támadó először egy autójában ülő 30 éves férfira lőtt rá, a Chicagói Egyetem hallgatója a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Hozzáfűzik, hogy ezt követően egy biztonsági őrre, valamint egy 77 éves nőre lőtt, előbbi életét vesztette, utóbbi állapota kritikus. A támadó később egy 20 éves férfira, és egy 81 éves nőre célzott, a fiatal életét vesztette a támadásban, a nyugdíjas pedig életveszélyes állapotban van. Az elkövető nem sokkal ezután egy 15 éves lányt is meglőtt, neki szintén válságos az állapota – írja a 24.hu.

Közölték: a férfi ezt követően autóba szállt és Evanston településig vezetett, itt szintén életveszélyesen megsebesített egy nőt. A rendőrök ezt követően tudták lelőni a férfit. Nightengalet évek óta több bűncselekmény miatt is letartóztatták már a rendőrök, többek között fegyver és kábítószer birtoklása, lopás és családon belüli erőszak miatt is – írta meg a 24.hu.

(24, ABC News)

Kép forrása: Youtube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sors
2021. január 11. 12:00
Azért Schwazeneggernek gondlom más jár a fejében Clooney mesterrel egyetemben.
kisgul
2021. január 11. 11:40
https://www.youtube.com/watch?v=2XiYUYcpsT4
I_Isti
2021. január 11. 11:39
Végül is, csak a szokásos szorgos amerikai hétköznapok. A világ legfejlettebb demokráciájában, amelyik ééppen vissza akarja venni a világ vezető szerepét. Amire mondjuk adolf hitler is vágyván vágyott!
bagira
2021. január 11. 11:06
Soros-Merkel védőszentje , csak a feka élet számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!