Harmadszor is elhalasztják az új James Bond-filmet

2021. január 22. 12:30

Október 8-án kerül a világ mozijaiba az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni.

2021. január 22. 12:30
null

A Daniel Craig főszereplésével forgatott 25. James Bond-filmet az eredeti tervek szerint 2020 áprilisában mutatták volna be. Az alkotásban Lea Seydoux és Rami Malek is játszik. A hét elején vezető filmesek, köztük Danny Boyle és Steve McQueen a brit kormánytól anyagi támogatást kért a mozihálózatok számára, mivel „az Egyesült Királyság filmszínházai a szakadék szélére kerültek”.

A Cineworld októberben, a Nincs idő meghalni második elhalasztásakor azt közölte, hogy a nagy költségvetésű filmek bemutatásának elhalasztása azt jelzi, hogy a filmipar „életképtelen”. A Bond-film bemutatójának csúszása nyomán számos más alkotás premierjének időpontját is későbbre helyezték: a Sony elhalasztotta a Szellemirtók: Az örökség, a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő, a Morbius, az Uncharted és a Cinderella bemutatását, a Sony pedig szintén áprilisról novemberre tette át a Tom Hanks főszereplésével készült BIOS premierjét.

A legutóbbi James Bond-film, a 2015-ös 007 Spectre: A Fantom visszatér csaknem 900 millió dolláros (264 milliárd forint) bevételt hozott világszerte. A bevétel jelentős része a brit és európai piacról származik, az MGM-et így aggasztja, hogy a világjárvány miatti korlátozások súlyosan csökkentik a Nincs időm meghalni bevételeit.

(MTI)

Címlapfotó: Mladen Antonov / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. január 24. 17:47
Az új Jane Bond gondolom néger lesz..
Akitlosz
2021. január 23. 12:27
Amire maguktól is szükségük van az embereknek és ezért hajlandók pénzt adni érte azt adóztatják. Amire nincsen akkora szükség, hogy piaci alapon megéljen, tehát gyakorlatilag felesleges azt támogatják az adófizetők pénzéből. 2021-et írunk. Mi szükség van mozikra? Csináljanak a helyükre valamilyen hasznosabb intézményt!
Báthory Ödönke
2021. január 23. 11:57
A HBOGO-n meg lehet nézni az összeset. Elkezdtem az elsőtől... Hát... Régebbi szovjet filmekre hajaznak. Amikor "simon templár" az ügynök, már nem tudtam végig nézni. Az egyetlen komikus jelenetsor, amikor a ravasz technikát mutogatja a laborban...
Ninini
2021. január 22. 16:47
Azt mondja az asszony, Craignek annyi sármja van, mint egy fületlen bilinek. Kb. annyira illik is hozzá Bond szerepe. Én meg nem értek hozzá, de megígértem neki, ha a következő már Jane Bond lesz, majd azt véleményezem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!