Egy román politikus beleírta az önéletrajzába, hogy tudja használni az internetet

2021. január 07. 07:22

Igazi XXI. századi honatya!

2021. január 07. 07:22
null

A soviniszta AUR színeiben jutott a román törvényhozásba Dorel-Gheorghe Acatrinei, aki egyébként 2001 és 2010 között kamionsofőrként kereste a kenyerét. A párt Suceava megyei listájáról bekerült politikusáról a Főtér ír, mégpedig meglepő apropóból.

A képviselő a ház honlapján közzétett önéletrajzából ugyanis az derül ki, mintha máshol lenne a mérce számára a „digitális készségek” terén. E rész alatt a CV-ben ugyanis olyan képességek szerepelnek, hogy tud szörfözni a neten vagy hogy tudja kezelni az Android operációs rendszert (az okostelefonok nagy részén ez fut) – vagyis képes használni a saját telefonját.

Továbbá olyan platformokon és alkalmazásokkal is elboldogul, mint az online megbeszélések, előadások lezavarására alkalmas Zoom vagy a széles körben ismert Skype.

Nyitókép: MTI/EPA/Robert Galbraith

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2021. január 08. 06:37
...és lebukott, hogy mégsem?
Frakk a macskák réme
2021. január 07. 22:03
Most jelentkeztem egy munkahelyre, ahol a digitális képességek között az MS Excel és Word, okostelefonhasználat szerepelt...
Nagy Pál
2021. január 07. 17:09
Azért csak úgy mondom, a nagy nemzethy egótok miatt: Orbán vezéretek viszonya a modern kommunikációs technikához is minimum kudarcokkal terhelt...
nempolitizálok
2021. január 07. 14:53
Már lecsapott rá a DK. A magyargyűlölet mellett még a netet is tudja használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!