Csalódott Trumpban a QAnon Sámán

2021. január 30. 09:06

A Capitolium elleni támadás egyik vezéralakja úgy érzi, a volt elnök cserben hagyta, miután nem volt hajlandó kegyelmet adni azoknak, akik részt vettek a zavargásokban, írja az AP.

2021. január 30. 09:06
null

A QAnon Sámán – aki az öltözékével, hajdíszével, arcfestésével világhírnévre tett szert a Capitolium megtámadása során – ügyvédje felajánlotta, hogy ügyfele kész tanúvallomást tenni a Trump elleni impeachment eljárásban, amely február 8-án kezdődik, számol be az AP.

Albert Watkins szerint fontos, hogy a szenátorok megtudják, a volt amerikai elnök hogyan uszította Jacob Chansley-t – ez a civil neve a sámánnak, aki Jake Angeli művésznéven is ismert – és társait.

Watkins szerint ügyfele korábban Trump hatása alá került, de most úgy érzi, a volt elnök cserben hagyta, miután nem volt hajlandó kegyelmet adni azoknak, akik részt vettek a zavargásokban. A sámán úgy érzi, Trump elárulta – jelentette ki Watkins.

(AP)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I am being lied to
2021. január 31. 16:54
A kapitóliumi titkosrendőrök mindenesetre jól tudták, hogy a simán bent kóborló sámánra nem kaptak kilövési engedélyt. A valóban Trump-párti veterán nőre viszont igen. Egy magyarázat lehetne még, hogy vadászati tilalom volt. A másik, hogy a sámán Bidéék embere.
elfújta az ellenszél
2021. január 31. 13:37
Jacob Chansley a Jakab Peti ottani kiadása
Robur
2021. január 31. 00:39
Amikor trampli ellen fordulnak az idiótái.:-)))))))))))))) Már csak egy kávét kérek.
Hogyisvan
2021. január 30. 22:42
Ha egyszer bukik a dagadt, az itt köpködő összes fidesz troll is erre fog hivatkozni?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!