Kórházba került Berlusconi

2021. január 14. 17:49

A volt olasz miniszterelnök hétfőn lett rosszul.

2021. január 14. 17:49
null

Silvio Berlusconi hétfő óta egy monacói kórházban van, ahová szívelégtelenség miatt került – közölték a hírügynökségek a volt olasz miniszterelnök személyes orvosára hivatkozva.

Az ANSA olasz hírügynökség először azt írta, hogy Berlusconit „rutinvizsgálatra” vitték az egészségügyi intézménybe, de később ugyanez a forrás, akárcsak az EFE spanyol hírügynökség, megszólaltatta a beteg személyes orvosát, Alberto Zangrillót, aki elmondta, hogy a politikus már hétfő óta ott fekszik. 

Az orvos elmondta, hogy a 84 esztendős Berlusconi – akinek mellkasába korábban pészmékert ültettek –, hétfőn Valbonne francia városban lett rosszul. Felhívta bizalmi orvosát, Zangrillót, aki azonnal abba a városba sietett. Zangrillo úgy döntött, hogy páciense számára kockázatos lenne Olaszországba utazni, ehelyett a közelebbi Monacói Hercegségben lévő kórházba vitte őt. 

Berlusconi, aki eddig háromszor volt kormányfő, szeptemberben koronavírussal fertőződött meg, kétoldali tüdőgyulladásal bekerült a milánói San Raffaele kórházba, de két nappal később kiengedték. Novemberben visszaesett, emiatt nem tudott megjelenni azon a bírósági meghallgatáson, amelyen egy kiskorú prostituálthoz fűződő botrányával kapcsolatosan azzal vádolják, hogy tanúkat akart megvesztegetni.    Öt évvel ezelőtt Silvio Berlusconi súlyos aortabillentyű-műtéten esett át.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2021. január 15. 07:30
putler egyik jóbarátja és szövetségese....kipusztulhatna már a politikából és üzletből....
koronaszepe
2021. január 14. 21:59
Volt egy kis arcplasztika. Gusztustalan egy faszi. Azért jobbulást. Remélem bíróság elé áll a vén pedofil.
libsimentes_övezet
2021. január 14. 19:55
plasztika vagy hajbeültetés lesz az
Pipas2
2021. január 14. 19:25
Gyógyulást kivánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!